Contact opnemen?
4.7 / 5 - 61 Beoordelingen

Wat wil je bereiken met jouw website?

Veel ondernemers zien het hebben van een website of webshop als een doel op zich. Vaak wordt vergeten dat het online avontuur pas begint als het platform in de lucht is. Wij zien jouw website niet als een doel, maar als een middel om jouw doel te behalen. Net als andere marketing kanalen waarmee jij jouw potentiële bezoeker kunt bereiken. Meer weten over online doelstellingen? We hebben 5 doelstellingen voor je uitgewerkt.

Doelstellingen website:

Je kan de volgende doelen halen met TriplePro Online Marketing. Haal jij niet je online doelstelling die je zou willen halen?

Maak een afspraak voor een goed gesprek

Doel 1: goede eerste indruk van het bedrijf

Een bezoeker bepaalt binnen 3 seconden of dit een website of webshop is wat aansluit bij zijn of haar wensen. Webdesign speelt hierin een belangrijke rol want het design er mooi uitziet is deze aantrekkelijker. Klik op de onderstaande button en lees meer over webdesign.

Betere online uitstraling | Webdesign

 

Doel 2: meer bezoekers genereren

De vindbaarheid van jouw website of webshop bepaalt grotendeels hoeveel bezoekers deze genereert. Daarom is een goede positie in de zoekmachine zo belangrijk, maar er zijn meer diensten die tot meer traffic kunnen leiden. Klik op de button hieronder en lees welke dat zijn.

Meer verkeer naar je website | Meer bezoekers

 

Doel 3: meer rendement uit bestaande bezoekers

Een website is nooit af en daarom is het belangrijk om te blijven optimaliseren. Blijf je concurrenten voor door hierin te investeren. Een andere kleur voor de buttons, een ander opbouw van de formulieren of meer teksten maken vaak al een groot verschil. Wil je hier meer over weten? Klik op de onderstaande button.

Conversies op de website verhogen | Meer rendement

 

Doel 4: branding van jouw bedrijf of terwijl jullie bedrijfsuitstraling

Als organisatie wil je een bepaalde uitstraling hebben: zakelijk, informeel of bijvoorbeeld professioneel. Een uniforme positionering met een consistent beeld verbetert het imago van jouw onderneming. Hoe doe je dit? Klik hieronder.

Kwalitatieve bedrijfsuitstraling | Consistente huisstijl

 

Doel 5:  effectief bestaande klanten bereiken

Betrokken en terugkomende klanten zijn voor iedere ondernemer van grote waarde. Ze zorgen ervoor dat je kan groeien. Hoe bereik je deze trouwe klanten? En op welke manieren kun je dit doen? Je leest het door op de onderstaande link te klikken. 

Bestaande klanten beter bedienen | Relevanter worden

 

 

Wil jij meer omzet, naamsbekendheid en aantal klanten?   Gratis groeiscan ontvangen